Vælg en side

Om

Vision

First Trail er skabt med et ønske, om at alle forældre kan drage naturlig og kærlig omsorg for sit barn i en bæresele af høj kvalitet. Ønsket er at forene både praktik, ergonomi og æstetik, samtidig med, at man som forældre kan have tæt kropskontakt og nærhed med sit barn.

Når du bærer dit barn i en bæresele fra First Trail, kan dit barn mærke tryghed, din duft og dit hjerteslag og I kan sammen tage de første skridt ud i den store, spændende verden.

Slow Fashion – dansk design og produktion

Hos First Trail er høj kvalitet det vigtigste og derfor er alle produkter dansk designet og produceret og bliver produceret løbende i små oplæg – så der sikres, at der ikke er nogen overproduktion. Materialerne er nøje udvalgt og der produceres kun bæreseler af naturlige materialer.

Vi producerer kun et begrænset antal designs – og du vil derfor få en meget unik bæresele til dig og dit barn – samtidig med at vi undgår unødvendigt spild af råvarer og overproduktion.

Design, udvikling og test foregår i Danmark og det har fra start af været vigtigt for os at være en del af hele processen, for at sikre produkter af høj kvalitet med omtanke på slow fashion – fokus på gode materialer og lang levetid.

First Trail bæreselen er designet med omtanke for både praktik, ergonomi, bæredygtighed og smukt design, som tilsammen skaber det bedste produkt.

Historie

Bag om First Trail

Som stifter og ejer af First Trail ønsker jeg, at du som forælder får muligheden for at træffe beslutningen om at bære dit barn med stolthed og tryghed. Uanset hvilken grund der ligger for dit valg om at bære dit barn i en bæresele.

Forældreskab kan der være mange holdninger til. For mig er det vigtigt at udstråle den selvsikkerhed, som man ser en identitet i. First Trail bæreselen har givet mig den selvsikkerhed – som jeg ønsker at give videre.

Valget om at bære

Jeg fik min første bæresele i gave lige inden min søns fødsel. Den var tilfældigt udvalgt og praktisk, men ikke mere end det.

Min søn var motorisk urolig og kunne ikke finde ro andre steder end hos mig, så jeg bar ham ved alle lure og brugte ikke barnevogn. Det udløste mange kommentarer fra familiemedlemmer, som ikke forstod mit valg.

Deres undren og mange spørgsmål gjorde mig usikker og jeg følte mig enormt magtesløs og alene, da jeg ikke kendte andre i samme situation – men som mor kunne jeg mærke, at det gav mening, og at jeg gav mit barn det, han havde brug for.

Jeg blev heldigvis introduceret til bæreverdenen og vikler. Det, at jeg kunne møde andre mødre der bar deres børn, og at jeg kunne bære min søn i noget smukt, gav mig følelsen af kontrol tilbage.

At bære mit barn blev en naturlig og kærlig måde at drage omsorg på og gav os begge den nærhed og tryghed, som vi havde brug for – for at skabe ro i hverdagen, men samtidig komme ud og opleve verden sammen.

En bæresele der forener praktik og æstetik

Min første bæresele brugte jeg stadig rigtig meget, da den altid var nem pga. kliksystemet, når det skulle gå hurtigt og jeg var på farten – men jeg kunne ikke forene mig med det æstetiske.

Jeg savnede en ergonomisk god bæresele som samtidig var smuk og praktisk. Jeg kunne finde et utal af smukke vikler i flotte farver, og lækre materialer men når det kom til bæreseler – så var udvalget desværre meget lille.

Det gav mig lysten til at skabe noget nyt, og da jeg har en uddannelse inden for beklædning og evnerne til at skabe en bæresele selv, kastede jeg mig ud i det. Praktik, æstetik og ergonomi er enormt vigtigt for mig. Derudover var det vigtigt at lave et produkt som lever op til hverdagen med børn, og som samtidig er et kvalitetsprodukt. 

Mit største ønske med First Trail bæreselen er, at du får muligheden for at bære dit barn i en bæresele, mens du stadig føler et væld af overskud – præcis som du fortjener.

De kærligste hilsner
Signe / Mor til Asbjørn

Dansk Design

Bæreselerne er designet i Danmark i samarbejde med danske mødre.

Dansk Produceret

Bæreselerne bliver håndlavet på vores værksted i Odense.

Slow Fashion

Vi laver ingen overproduktion, da alle bæreseler produceres efter bestilling.

First Trail

Dansk slow fashion produktion & design